Είναι η φιλοσοφία σε όλα όσα κάνουμε, από την επιχειρηματική μας δραστηριότητα έως τη σχέση μας με τους συνεργάτες μας, από τα αθλήματα που υποστηρίζουμε μέχρι τους φανταστικούς αθλητές με τους οποίους δουλεύουμε μαζί και τελικά τα προϊόντα που αντιπροσωπεύουμε.

Εάν ενδιαφέρεστε για την οπτική σας απόδοση αλλά και την απόλυτη προστασία της όρασης σας, για την ανώτερη άνεση όσο και για το άψογο στυλ, βρίσκεστε στο σωστό σημείο. Καλώς ήρθατε στο LAVEL, αποκλειστικό αντιπρόσωπο της TIFOSI Optics Inc. ! Θα συναντήσετε υψηλές επιδόσεις στην ποιότητα, την αξία και την εξαιρετική λειτουργικότητα των γυαλιών μας.

TIFOSI είναι Ιταλική λέξη που σημαίνει “ενθουσιώδης οπαδός”.

Αυτό ακριβώς είναι η TIFOSI Optics Αμερικής και αυτοί για τους οποίους κατασκευάζει τα γυαλιά της. Αποστολή της είναι να παρέχει τεχνικά προηγμένα γυαλιά για τους λάτρεις όλων των αθλητικών και υπαίθριων δραστηριοτήτων.

Το 2003, η TIFOSI θέλησε να δημιουργήσει μια μάρκα αθλητικών γυαλιών η οποία να ανταποκρίνεται στις απαιτήσεις για την υψηλή ποιότητα, τη λειτουργικότητα, το στυλ αλλά και την εξαιρετική αξία. Με την υποστήριξη και το πάθος των συνεργατών και των πελατών της, η TIFOSI πλέον έχει εξελιχθεί σε μία παγκοσμίως αναγνωρισμένη και αξιόπιστη εμπορική επωνυμία στα εξειδικευμένα καταστήματα ποδηλασίας και αθλητικών ειδών.

Σήμερα, με περισσότερα απο 15 έτη εμπειρίας, η TIFOSI συνεχίζει να επεκτείνει τη γκάμα των προϊόντων της ώστε να ενώσει τα σπορ και το στυλ ζωής.

Από το ψάρεμα και την ιστιοπλοϊα, το κυνήγι και την πρακτική σκοποβολή, έως το βόλλεϋ στην παραλία και τη χαλάρωση στον ήλιο, η TIFOSI Optics προσφέρει μοναδικές επιλογές που εκπληρώνουν τη δέσμευση της για άψογο στυλ, ανώτερη προστασία και υψηλές επιδόσεις.

Όλοι εμείς στο LAVEL σας ευχαριστούμε για την επιλογή σας και είμαστε πάντοτε στη διάθεση σας για να επιλέξουμε μαζί την ιδανική λύση για την προσωπική σας ανάγκη.