Στο lavel.gr γνωρίζουμε πολύ καλά πως η επιλογή του κατάλληλου ζευγαριού γυαλιών ηλίου μπορεί να αποδειχθεί δυσκολότερη υπόθεση απ’ ό,τι περιμένει κάποιος. Έτσι υποστηρίζουμε κάθε αγορά με την πρώτη αλλαγή να γίνεται ΔΩΡΕΑΝ από εμάς.

Εάν έχετε αγοράσει ένα ζευγάρι γυαλιά ηλίου της Tifosi Optics από το ηλεκτρονικό μας κατάστημα το οποίο δεν σας ταιριάζει ή το μέγεθος δεν είναι κατάλληλο για το δικό σας πρόσωπο επικοινωνήστε μαζί μας τηλεφωνικά ή μέσω email για να σας ενημερώσουμε για τη διαδικασία αλλαγής.

Προσοχή όμως! Για να γίνει δεκτή η αλλαγή θα πρέπει το προϊόν να επιστραφεί σε εμάς αχρησιμοποίητο, στην αρχική του συσκευασία, με όλα τα περιεχόμενα αυτής και χωρίς να έχει υποστεί οποιαδήποτε φθορά.

Όποιος και αν είναι ο λόγος που θέλετε να επιστρέψετε το προϊόν και να πάρετε πίσω τα χρήματά σας εντός 14 ημερών από την αγορά σας, το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να μας πάρετε ένα τηλέφωνο στο 2331-306800 για να σας ενημερώσουμε για την διαδικασία!

Σε μία τέτοια περίπτωση, από το τελικό ποσό που θα σας επιστραφεί, θα αφαιρεθεί το συνολικό κόστος των μεταφορικών – 5.

Προσοχή! Για να γίνει δεκτό το προϊόν και να σας επιστραφούν τα χρήματα, θα πρέπει το προϊόν να επιστραφεί σε εμάς αχρησιμοποίητο, στην αρχική του συσκευασία, με όλα τα περιεχόμενα αυτής και χωρίς να έχει υποστεί οποιαδήποτε φθορά.

Τα αθλητικά γυαλιά ηλίου του οίκου Tifosi Optics Αμερικής έχουν υψηλές αντοχές και είναι κατασκευασμένα για έντονη χρήση. Ζημιές όμως πάντα μπορεί να προκύψουν. Για να μην χρειάζεται να αγοράζετε καινουριο ζευγάρι όταν έρθει η άτυχη στιγμή υπάρχουν ανταλλακτικά για τα γυαλιά του τρέχοντος καταλόγου τα οποία μπορούν να καλύψουν ζημιές από τους φακούς μέχρι και το επιρρίνιο.

Επικοινωνήστε μαζί μας είτε τηλεφωνικά είτε μέσω email να μας υποδείξετε το ανταλλακτικό το οποίο χρειάζεστε και θα κάνουμε τις απαραίτητες ενέργεις για την ταχύτερη εξυπηρέτησή σας.

Τα γυαλιά ηλίου του Αμερικάνικου οίκου Tifosi Optics καλύπτονται από εγγύηση ενός (1) έτους για κατασκευαστικά ελαττώματα. Τα ελαττωματικά προϊόντα αντικαθίστανται ή επιδιορθώνονται σύμφωνα με την κρίση του κατασκευαστή. Η εγγύηση δεν καλύπτει προϊόντα που υπόκεινται σε φυσιολογική φθορά, απώλεια, κλοπή, πτώση, σπάσιμο, εκδορές, γδαρσίματα και κάθε άλλη ζημιά που προκαλείται από φυσιολογική χρήση.

 

Οι φακοί Fototec της Tifosi Optics αναμειγνύονται με μικροσκοπικά φωτοχρώματα που σκουραίνουν στο χρώμα όταν έρχονται σε επαφή με ακτίνες UV. Είναι κατασκευασμένοι από πολυανθρακικό υλικό και προσφέρουν 100% προστασία UVA / UVB. Κάθε μία από τις έξι αποχρώσεις των φακών Fototec σκουραίνει σε περίπου 12 δευτερόλεπτα και επιστρέφει στο αρχικό χρώμα της σε περίπου δύο λεπτά.

Η Tifosi προσφέρει επίσης δύο polarized φακούς Fototec που συνδυάζουν την ευελιξία των φωτοχρωμικών φακών με τις ιδιότητες των πολωτικών φακών που προστατεύουν από τις ενοχλητικές αντανακλάσεις. Οι φακοί Brown και Smoke Polarized Fototec σκουραίνουν επίσης σε περίπου 12 δευτερόλεπτα και επιστρέφουν στην αρχική τους κατάσταση σε δύο λεπτά.

Μπορείτε να βρείτε περισότερες πληροφορίες στη σελίδα για την τεχνολογία Fototec.

Οι πολωτικοί φακοί έχουν σχεδιαστεί για να εκμηδενίζουν τις αντανακλάσεις που είναι υπεύθυνες για την κόπωση των ματιών και τη μειωμένη ορατότητα. Οι polarized φακοί της Tifosi Optics είναι φτιαγμένοι από ανθεκτικό σε θραύσματα πολυανθρακικό υλικό και αποκεντρωμένοι ώστε να ελαχιστοποιούν τις παραμορφώσεις στο περιφερειακό οπτικό πεδίο.

Πώς λειτουργεί, λοιπόν; Όταν το φως αντανακλάται από λαμπερές επιφάνειες, είναι συνήθως οριζόντια πολωμένο. Το οριζόντιο πολωμένο φως εμποδίζεται από τους κατακόρυφα προσανατολισμένους πολωμένους φακούς.

Μπορείτε να βρείτε περισσότερες πληροφορίες στη σελίδα για την τεχνολογία Polarized.

Οι φακοί Enliven στα γυαλιά ηλίου Tifosi φιλτράτρουν συγκεκριμένα χρώματα ρυθμίζοντας με αυτό τον τρόπο τις αντιθέσεις αλλά και την αποτύπωση των χρωμάτων για μια πιο ευχάριστη και ξεκούραστη εμπειρία.

Οι επιλογές με φακούς Enliven Polarized συνδυάζουν την επανάσταση των φακών Enliven με τις ιδιότητες των πολωτικών φακών οι οποίοι εκμηδενίζουν τις ενοχλητικές αντανακλάσεις.

Ιδανικοί για δραστηριότητες όπως το γκολφ ή το ψάρεμα, μπορείτε να βρείτε περισσότερες πληροφορίες για τους φακούς στη σελίδα για την τεχνολογία Enliven.

Το Grilamid TR-90 είναι ένα νάιλον ομοπολυαμιδίου το οποίο χρησιμοποιείται στη κατασκευή των σκελετών σχεδόν σε όλα τα μοντέλα της Tifosi Optics και χαρακτηρίζεται από την εξαιρετικά υψηλή αντοχή στην κάμψη, την χαμηλή πυκνότητα καθώς και την υψηλή αντίσταση ενάντια σε φθορές από χημικούς παράγοντες ή από την υπεριώδη ακτινοβολία UV.

Η υπεριώδης ακτινοβολία (UV) είναι μέρος της φυσικής ακτινοβολίας που βρίσκεται στο αόρατο φάσμα φωτός. Υπάρχουν 3 σειρές UV, οι UVA, UVB και UVC. Η παρατεταμένη έκθεση σε ακτίνες UVA και UVB μπορεί να αυξήσει την πιθανότητα σημαντικής βλάβης των ματιών, συμπεριλαμβανομένης από την προσωρινή δυσφορία μέχρι και μακροχρόνια προβλήματα όρασης όπως ο καταρράκτης.

Όλοι οι φακοί στα γυαλιά ηλίου Tifosi Optics προσφέρουν προστασία 100% από τις ακτινοβολίες UVA και UVB.

Σημαντική σημείωση: Δεν είναι κατάλληλοι για άμεση παρατήρηση του ήλιου ή ισχυρών πηγών τεχνητού φωτός.

Συνιστούμε τον καθαρισμό και το σκούπισμα για τη συντήρηση των φακών. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε την ειδική μαλακή θήκη μικροϊνών για να καθαρίσετε τα γυαλιά σας. Εάν είναι αναγκαίο χρησιμοποιήστε ήπιο σαπούνι και ζεστό νερό.

Η μαλακή θήκη μικροϊνών μπορεί να πλυθεί. Προτείνουμε να την τοποθετήσετε σε μια θήκη πλύσης εσωρούχων για την πλύση της στο πλυντήριο ενώ μπορεί να πλυθεί και στο χέρι με ήπιο απορρυπαντικό και δροσερό νερό. Ξεπλύνετε καλά και αφήστε την να στεγνώσει.

Τα αθλητικά γυαλιά ηλίου Tifosi με εναλλασσόμενους φακούς διαθέτουν τρεις φακούς σε διαφορετικές αποχρώσεις για να μπορείτε να απολαύσετε την αγαπημένη σας δραστηριότητα ανεξάρτητα από την ώρα της ημέρας ή την φωτεινότητα του ήλιου. Η εναλλαγή των φακών γίνεται πολύ εύκολα ενώ τους φακούς μπορείτε να τους βρείτε στις ειδικές θήκες που υπάρχουν στο εσωτερικό της σκληρής θήκης προστασίας των γυαλιών.

Τα γυαλιά ηλίου με φωτοχρωμικούς φακούς της Tifosi Αμερικής χρησιμοποιούν φακούς με την πλέον ευέλικτη τεχνολογία Fototec η οποία σκουραίνει τον φακό ανάλογα με την φωτεινότητα της ηλιακής ακτινοβολίας. Ιδανική για ολοήμερη χρήση, η τεχνολογία φακών Fototec σε συνδυασμό με το εξαιρετικά χαμηλό βάρος των σκελετών θα σας κάνει να ξεχάσετε ότι φοράτε γυαλιά!

Ξεκούραστα και ιδανικά για συνθήκες έντονης ηλιοφάνειας, τα γυαλιά ηλίου της Tifosi με Polarized φακούς αποτρέπουν τις παραμορφώσεις στο περιφερειακό οπτικό πεδίο και προστατεύουν από τις ενοχλητικές αντανακλάσεις. Εξαιρετική επιλογή για την οδήγηση, την παραλία αλλά και για καθημερινή χρήση είναι σίγουρο πως τα Polarized γυαλιά ηλίου της Tifosi δεν θα τα αλλάξετε σύντομα!

Όπως χαμηλώνεις την ένταση στη μουσική σου, έτσι φορώντας γυαλία ηλίου χαμηλώνεις τη φωτεινότητα του περιβάλλοντος. Με τη μουσική όμως δεν σταματάς εκεί. Σου επιτρέπει να προσαρμόσεις τα μπάσα και τα πρίμα σε αυτό που ακούς για να πετύχεις πιο ευχάριστα επίπεδα. Φαντάσου εαν τα γυαλιά ηλίου σου επέτρεπαν να πετύχεις το ίδιο σε αυτό που βλέπεις!

Τα γυαλιά ηλίου Tifosi με φακούς τεχνολογίας Enliven έχουν κατασκευαστεί για να κάνουν ακριβώς αυτό και προσφέρουν ευχάριστη και ξεκούραστη εμπειρία σε κάθε σας δραστηριότητα ρυθμίζοντας τις αντιθέσεις και φιλτράροντας συγκεκριμένα χρώματα.

Η συλλογή γυαλιών ηλίου Swivelink της Tifosi χρησιμοποιεί έναν ειδικό μηχανισμό συστροφής με τον οποίο αποσπώνται και αλλάζουν πολύ εύκολα μεταξύ τους οι διαθέσιμοι βραχίονες, ο κάθε ένας από τους οποίους εξυπηρετεί ένα σκοπό. Οι αθλητικοί βραχίονες έχουν ρυθμιζόμενα στοιχεία με υδρόφιλο καουτσούκ για να επιτύχουν μια προσαρμοσμένη σταθερή εφαρμογή που εξασφαλίζει ότι τα γυαλιά σας δεν θα γλιστρήσουν όταν ιδρώνετε. Οι lifestyle βραχίονες είναι επικεντρωμένοι στη μόδα για να ταιριάζουν με την εμφάνισή σας όπου κι αν σας πάει η ζωή.

Απλά περιστρέψτε, αλλάξτε και επαναλάβετε!

Σε έναν μοναδικό συνδυασμό αθλητικών χαρακτηριστικών και μοντέρνας εμφάνισης τα γυαλιά ηλίου Lifestyle της Tifosi κρατάνε στοιχεία που εξασφαλίζουν την άνεση από τις αθλητικές σειρές του οίκου, όπως το υδρόφιλο καουτσούκ στο επιρρίνιο και τους βραχίονες, και ολοκληρώνουν με εντυπωσιακές λεπτομέρειες μια σειρά γυαλιών που έχει σαν σκοπό να σας κάνει να ξεχωρίζετε.

Απαλά αλλά και έντονα χρώματα σκελετών και φακών, ξεχωριστοί συνδυασμοί, άνετη και ξεκούραστη εφαρμογή είναι μερικά μόνο από τα χαρακτηριστικά τους. Επιλέξτε μέσα από μια πολύ μεγάλη γκάμα τα γυαλιά Lifestyle που ταιριάζουν με το δικό σας στυλ!

Η Tactical σειρά της Tifosi με γυαλιά ηλίου βαλλιστικής προστασίας αποτελείται από μοντέλα με την αυστηρή πιστοποίηση ANSI Z87.1 κατασκευασμένα για να προσφέρουν ασφάλεια στον επαγγελματία και όχι μόνο. Ιδανικά για την αστυνομία και τον στρατό τα γυαλιά Tifosi Tactical είναι επίσης εξαιρετική επιλογή για το σκοπευτήριο, τη σκοποβολή αλλά και κάθε σκοπευτική δραστηριότητα, όπως είναι το airsoft και το paintball.

Μοντέρνες γραμμές, ρυθμιζόμενοι βραχίονες και ρυθμιζόμενα επιρρίνια, υδρόφιλο καουτσούκ για σταθερή εφαρμογή, ματ χρώμα σκελετού είναι μερικά μόνο από τα χαρακτηριστικά που κάνουν τη σειρά Tifosi Tactical να ξεχωρίζει.