Φακοί Enliven Golf

Όπως ακριβώς μπορείς να χαμηλώσεις την ένταση στη μουσική σου έτσι φορώντας γυαλία ηλίου χαμηλώνεις τη φωτεινότητα του περιβάλλοντος, αλλά στη μουσική δεν σταματάς εκεί! Σου επιτρέπει να προσαρμόσεις τα μπάσα και τα πρίμα σε αυτό που ακούς για να πετύχεις πιο ευχάριστα επίπεδα. Φαντάσου τα γυαλιά ηλίου σου να σου επέτρεπαν να πετύχεις το ίδιο σε αυτό που βλέπεις!

Οι φακοί με τεχνολογία Enliven™ κάνουν ακριβώς αυτό! Η τεχνολογία αποτύπωσης χρωμάτων ρυθμίζει τέλεια τα πιο σημαντικά μήκη κύματος του φωτός, κάνοντας τα πράσινα, μπλέ και κόκκινα να φαίνονται πιο έντονα.

Δείτε πιέζοντας εδώ όλα τα γυαλιά με φακούς Enliven™

Φακοί Enliven Polarized

Υπάρχουν δύο φακοί Enliven™ Polarized διαθέσιμοι. Ο Enliven™ On-Shore είναι σχεδιασμένος για ψάρεμα σε λίμνες και ποτάμια. Φιλτράρει το πράσινο φως για να βελτιώσει την αντίθεση και μπλοκάρει τις αντανακλάσεις για να βοηθήσει να βλέπετε αντικείμενα όταν υπάρχουν αντανακλάσεις από πράσινο φως στο νερό. Μια πράσινη ανακλαστική επιφάνειa έχει προστεθεί για να αντανακλά τις λάμψεις και να βελτιώνει την αντίθεση και την οπτική οξύτητα.

Τα Enliven™ Off-Shore είναι σχεδιασμένα για ψάρεμα στην θάλασσα. Φιλτράρουν το μπλε φως υψηλής ενέργειας ώστε να προστατεύουν τα μάτια σας και να αποφεύγεται η κούραση. Βελτιώνει την χρωματική αντίθεση και μπλοκάρει τις αντανακλάσεις στην επιφάνεια της θάλασσας επιτρέποντας καλύτερη ορατότητα κάτω από το νερό. Μια μπλε ανακλαστική επιφάνειa έχει προστεθεί για να αντανακλά τις λάμψεις και να βελτιώνει την αντίθεση και την οπτική οξύτητα.

Δείτε πιέζοντας εδώ όλα τα γυαλιά με φακούς Enliven™