Blog

Ποια είναι η Tifosi Optics Αμερικής;

Tifosi Optics Sign

Η λέξη Tifosi είναι ιταλική και η σημασία της στους οπαδούς μιας ομάδας.

Είμαστε και εμείς φανατικοί οπαδοί λοιπόν και φτιάχνουμε αθλητικά γυαλιά ηλίου για τους ομοϊδεάτες μας! Η αποστολή μας είναι να παρέχουμε τεχνολογικά προηγμένα γυαλιά ηλίου σε λάτρεις όλων των αθλητικών και υπαίθριων δραστηριοτήτων. Σχεδιάζουμε, δοκιμάζουμε και βασανίζουμε τα προϊόντα μας για να σας βοηθήσουμε να βελτιώσετε τις επιδόσεις σας. Είτε αν τρέχετε 5km, είτε αν παίρνετε μέρος στον πρώτο σας ποδηλατικό αγώνα ή απλώς απολαμβάνετε την βόλτα σας κάθε Κυριακή. Η λέξη Tifosi ορίζει το ποοι είμαστε. Είμαστε ενθουσιώδεις για τα προϊόντα μας και την χρήση τους στις πιο απαιτητικές συνθήκες σε κάθε αθλητική δραστηριότητα.

Η Tifosi Optics Αμερικής κατέχει* μερίδιο αγοράς ίσο με το 75% των συνολικών πωλήσεων στα αθλητικά γυαλιά ηλίου ποδηλασίας στις Ηνωμένες Πολιτείες Αμερικής!

Η ιστορία πίσω από το Brand Tifosi Optics

Το 2003, ο Joe και η Elizabeth Earley ξεκίνησαν την δημιουργία μιας μάρκας γυαλιών η οποία να αντιπροσωπεύει την ποιότητα, το στυλ, την λειτουργικότητα και την αξία που προσφέρει ένα προϊόν. Με την υποστήριξη και το πάθος των συνεργατών και των πελατών, η Tifosi έχει εξελιχθεί σε μια αναγνωρισμένη, εξειδικευμένη και αξιόπιστη μάρκα για γυαλιά ηλίου ποδηλασίας, τρεξίματος, πεζοπορίας, ιστιοπλοΐας, ψαρέματος, τεννις και γκολφ. Θα θέλαμε να αφιερώσουμε λίγο χρόνο για να ευχαριστήσουμε τους πιστούς πελάτες μας, χωρίς τους οποίους δεν θα μπορούσαμε να έχουμε πετύχει. Σας ευχαριστούμε που βοηθήσατε να καταστήσουμε την Tifosi Optics την νούμερο 1 μάρκα πώλησης γυαλιών ηλίου σε καταστήματα ποδηλασίας * και ηγέτη στις αγορές των γυαλιών ηλίου για τρέξιμο και γκολφ! Ανυπομονούμε για το μέλλον και, όπως πάντα, αναμένουμε τα σχόλιά σας και τη συμβολή σας έτσι ώστε να βοηθήσουμε την Tifosi να γίνει η καλύτερη μάρκα αθλητικών γυαλιών ηλίου στον κόσμο.

* Στις Ηνωμένες Πολιτείες Αμερικής σύμφωνα με έρευνα του NPD Group

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *