Υδροφοβικοί Φακοί Tifosi Clarion Banner

Φακοί καθρέπτης – Clarion Mirror

Οι φακοί Clarion Mirror της Tifosi διαθέτουν υδροφοβική επίστρωση που απωθεί το νερό και τον ιδρώτα με αποτέλεσμα να αποτρέπεται η συγκέντρωση υγρασίας στον φακό, αυξάνοντας την ορατότητα και αποτρέποντας την παραμόρφωση. Διατίθενται σε πέντε διαφορετικά και έντονα χρώματα:

1. Clarion Blue

2. Clarion Red

3. Clarion Purple

4. Clarion Green

5. Clarion Yellow

Αθλητικά Γυαλιά Ηλίου Tifosi

Τεχνολογία ENLIVEN™

Ακριβώς όπως μπορείτε να μειώσετε την ένταση σε μία συσκευή αναπαραγωγή μουσικής, έτσι και τα γυαλιά ηλίου με φακούς Enliven μειώνουν την φωτεινότητα του περιβάλλοντός σας, αλλά τα πλεονεκτήματα δεν σταματούν εκεί! Η τεχνολογία Color Capture των φακών Enliven συντονίζει τα μήκη κύματος του φωτός που έχουν μεγαλύτερη σημασία. κάνοντας πράσινα, μπλε και κόκκινα χρώματα να φαίνονται πιο έντονα.

Δείτε όλα τα γυαλιά ηλίου με φακούς Enliven ™ εδώ.

Αθλητικά Γυαλιά Tifosi με Τρεις Διαφορετικούς Φακούς

3 διαφορετικοί φακοί για να αλλάζετε

Τα μοντέλα με εναλλάξιμους φακούς της Tifosi διαθέτουν τρία ζεύγη φακών οι οποίοι αλλάζουν πανεύκολα μεταξύ τους. Υπάρχουν δύο σετ φακών για να διαλέξετε, και το καθένα είναι προσαρμοσμένο για συγκεκριμένη χρήση. Το Bike/Run Interchange σετ είναι βελτιστοποιημένο για δραστηριότητες αντοχής, ενώ το All-Sport Interchange σετ περιλαμβάνει φακούς ειδικά σχεδιασμένους για σπορ με μπάλα όπως είναι το γκολφ και το τένις.